Plan een 1-op-1

Hi!
Ik ben Tinca.


Kind van zelfstandigen.

Ik was 4 toen ik tegen de secretaresse van mijn vader zei dat ze beter haar best moest doen of dat we haar zouden verslagen

Niet mijn beste move. Gelukkig snapte ze niet wat ik bedoelde en ben ik intussen beter in moeilijke boodschappen brengen. Maar mijn interesse voor mensen in organisaties bleef.

Ik werd arbeidssocioloog en volgde Masterprogramma's in HRM & innovatieve arbeidsorganisatie.

 

Lees verder
Tinca Secuianu

Hey!
Ik ben Tinca.


Kind van zelfstandigen.

Mijn broer zit ondertussen mee in de zaak van mijn ouders (jachtverzekeringen ⛵💙). Mijn moeder is een oude rot (sorry, mama) in het HR-vak. Ze zetelt al meer dan 35 jaar in MT's van grote bedrijven. Aan de ontbijttafel ging het regelmatig over zaken en mensen. Aanwervingen, ontslagen, beleid, reorganisaties... you name it.

Op mijn 24ste kreeg ik de kans om deel uit te maken van het management team van een snelgroeiend technologiebedrijf. Ik was eindverantwoordelijk voor het people en marketingbeleid. In 5 jaar schaalden we van 100 naar 200 mensen en bouwden we 3 internationale kantoren uit. Jaarlijks 20 tot 30% organische groei. Een groep bestaande uit 95% ingenieurs en IT'ers. Geen gemakkelijk publiek om te vinden en te blijven boeien. Dus als jij nu soms niet goed weet van welk hout pijlen maken.. trust me, I've been there. 

Uiteindelijk trouwde ik met een West-Vlaamse ingenieur (if you can't beat them, join them) en verhuisde naar Moorslede.  Het kostte me heel wat tijd, geld en energie, maar ik leerde zoveel bij door projecten te doen bij verschillende KMO's en mijn eigen bedrijf te starten. Nog elke dag groeit mijn expertise in HR, organisatiestructuren, marketing en ondernemen. Ik wou dat ik bij Contec al had geweten wat ik vandaag weet. 

Dan had ik het nog beter kunnen doen. Nog gerichter onze verdere groei mee in handen kunnen nemen. Minder brandjes blussen. Dat wil ik ook voor jou. Dat is waarom ik doe wat ik doe. Zodat jij mijn geploeter, gevloek en leergeld kan overslaan (ok, let's be honest, minimaliseren). Zodat je direct weet wat je kan doen én in welke volgorde als je team groeit en je bedrijf het goed doet. Word geen slachtoffer van je eigen succes. 

Let's do this.

If not now, when? If not you, who?

- Emma Watson

 

Let's get in touch ⚡

 

📞  +32 (0) 490 44 62 25

📧  [email protected]  

 📍   8890 Moorslede