Do the People & Culture Quickscan!

Organisatieontwerp en HR-strategie voor groeibedrijven

 

Hi there 🙋🏼‍♀️

Ik ben Tinca. HR-strateeg & KMO-fanaat.

Elke dag zet ik mee mijn schouders onder de dromen en ambities van mensen zoals jij. Mannen en vrouwen aan het roer van succesvolle KMO's. We bouwen samen aan een topteam en zorgen voor zuurstof. 

Een begeesterd team met een duidelijke missie is dé basis voor gezonde groei. Het betekent gas geven met goesting. Zonder jezelf te verliezen in je bedrijf of vroegtijdig grijs haar te kweken. De sleutel ligt in een mix van organisatiestructuur, bedrijfscultuur en talent. De exacte formule is overal anders. 

Meteen meer resultaat halen uit sollicitatiegesprekken?


Download gratis mijn praktische gids Eerste Hulp Bij Aanwervingen voor KMO's en voel je vandaag nog zekerder over wie je aan boord haalt.

Zero spam for the win. Geen interesse meer? Schrijf uit met 1 muisklik.

Wim Devreese Wandman

Wim Devreese, zaakvoerder Wandman

"Dit was de eerste keer dat we op een 'externe' beroep deden voor HR. Onze eerste 2 aanwervingen hebben we zelf gedaan. Na slechts enkele minuten luisteren naar Tinca's theorie en aanpak, werd het snel duidelijk dat we de manier waarop we sollicitatiegesprekken voerden, helemaal verkeerd benaderden. Voor mij stak haar loepzuivere strategie en aanpak er bovenuit. Zeer professioneel en 'menselijk'."

Hoe brengen we je KMO naar die next level?

Meerdere wegen leiden naar Rome! We bekijken samen welke aanpak het best past bij wat jij nodig hebt.

ORGANISATIESCAN


Via mijn modulaire toolkit onderzoeken we samen hoe betrokken je team zich voelt en waarom. We bekijken waar je vandaag staat en waar je naartoe wil. Flexibel, rechttoe rechtaan en op KMO-maat.

STRATEGISCH HR-ADVIES


One-size-fits-all-oplossingen kan ik niet uit mijn hoed toveren. Ik kom je dus niet vertellen hoe het moet. Ik luister naar je verhaal en denk mee na over hoe we de theorie en mijn ervaringen naar jouw praktijk kunnen vertalen.

LEVIOSA ACADEMY


Een strategisch HR-beleid praktisch haalbaar maken voor elke KMO. Ook 'de kleintjes' die het groot zien. Die missie leidde tot de Leviosa Academy: zelf concrete stappen zetten met een expert als klankbord. I've got your back.

Leviosa geregistreerd dienstverlener KMO-portefeuille VLAIO
Stéphane Verhoestraete, CEO Metalen Verhoestraete

Stéphane Verhoestraete, CEO Metalen Verhoestraete


"Als ondernemer heb ik kwantitatieve en kwalitatieve verwachtingen. Ik denk dat je vandaag vooral het verschil maakt met een team dat ervoor gaat. Tinca heeft mijn ogen daarvoor meer geopend. Vroeger dacht ik dat je met machines het verschil maakte. Toen dacht ik 'We hebben die grote machines, we gaan daarmee scoren.' maar ik merk steeds meer dat het de mensen zijn die het verschil maken."

Stephanie Vandenberghe, People Expert Stas


"Waaauw, echt mooi werk geleverd. Dankjewel hiervoor! Op hoog niveau uitgeschreven, dit geeft zeker een mooi traject mee om te groeien."

Eens van gedachten wisselen?

 

📞  +32 (0) 490 44 62 25

📧  [email protected]

 📍
   8890 Moorslede